kapel te koop in Wevelgem

Ontdek de Betoverende Mogelijkheden van Deze Historische Kapel

Welkom bij de unieke kans om eigenaar te worden van een historische kapel, een plek waar je dromen werkelijkheid kunnen worden. Deze charmante kapel biedt een veelzijdige en inspirerende ruimte, perfect voor diverse doeleinden. Of je nu een ondernemer, fotograaf, B&B-uitbater of architect bent, deze kapel heeft voor iedereen iets te bieden. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek hoe je deze ruimte kunt transformeren tot jouw droomlocatie.

Voor Ondernemers: Een Inspirerende Evenementenlocatie

Stel je voor dat je jouw zakelijke evenementen, workshops of teambuildingactiviteiten organiseert in een ruimte die doordrenkt is van geschiedenis en karakter. De kapel biedt een professionele en comfortabele omgeving die creativiteit en productiviteit stimuleert. Met zijn indrukwekkende architectuur en unieke sfeer, is het de ideale locatie voor vergaderingen, presentaties en seminars. De flexibele ruimtes kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, waardoor je een inspirerende setting creëert voor elk zakelijk evenement.

Voor Fotografen: Een Magische Fotoshoot Locatie

De historische kapel is een droomlocatie voor fotografen. De prachtige architectuur, het natuurlijke licht en de symbolische achtergrond maken het de perfecte setting voor diverse fotoshoots. Of je nu portretfotografie, huwelijksfotografie, modefotografie of conceptuele fotografie doet, de kapel biedt een unieke en betoverende achtergrond. Laat je creativiteit de vrije loop en maak adembenemende foto’s die de persoonlijkheid en uitstraling van je onderwerp vastleggen.

Voor B&B Uitbaters: Gastvrijheid met Ziel

Transformeer de kapel in een charmante en uitnodigende Bed & Breakfast. Met meerdere slaapvertrekken, waaronder een master suite binnen de sacrale muren van de kapel, bied je gasten een unieke en serene ontsnapping. Het intieme binnentuintje en het overdekte terras vormen perfecte plekken voor gasten om te ontspannen en te genieten van de rust. Deze kapel biedt een unieke kans om een ruimte te creëren die zowel een thuis is als een uitnodigende B&B, waar elke hoek verhalen vertelt en geschiedenis ademt.

kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio
kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio
kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio
kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio

Voor Architecten en Interieurarchitecten: Wonen met Karakter

Voor architecten en interieurarchitecten biedt deze kapel de mogelijkheid om een woning te creëren met ongeëvenaard karakter en charme. De hoge houten plafonds, originele glas-in-loodramen en unieke architectonische details maken deze kapel de perfecte setting voor een huis vol karakter. De kapel kan worden omgebouwd tot een ruime woning met twee slaapkamers, elk met zijn eigen unieke sfeer. Creëer een serene oase van rust met een binnentuintje en geniet van een woning die zowel functioneel als betoverend is.

kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio
kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio
kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio
kapel in Wevelgem te koop als unieke woningen, kantoor, evenementen locatie of fotostudio

Eindeloze Mogelijkheden: Van Boetiekhotel tot Kunstgalerie

De kapel biedt talloze mogelijkheden voor creatieve en ondernemende geesten. Droom je van een artistiek atelier, een boetiekhotel, een kunstgalerie, een trendy café of een spiritueel centrum? De veelzijdige ruimte van de kapel maakt het allemaal mogelijk. Met verschillende ruimtes, waaronder een hoofdgebouw met uitstekende akoestiek, een workshopruimte en een grote ruimte die kan worden opgesplitst, zijn de mogelijkheden voor gebruik divers en aanpasbaar aan jouw behoeften.

bestaande toestand

Gunstige Locatie en Prachtige Buitenruimte

Gelegen op slechts 5 minuten van het treinstation en de snelweg, is de kapel gemakkelijk bereikbaar voor bezoekers. Bovendien is er openbare parkeergelegenheid op slechts 50 meter afstand. De prachtige buitenruimte rondom de kapel, met een streep gras en een weelderige strook veldbloemen, biedt een schilderachtige setting voor elk evenement of fotoshoot. De ruimte kan indien gewenst worden afgesloten met een ijzeren hekwerk, wat extra privacy en veiligheid biedt.

Maak Jouw Dromen Waar

Deze historische kapel is meer dan een gebouw; het is een plek waar verleden en heden samenkomen, en waar jouw dromen werkelijkheid kunnen worden. Of je nu een ondernemer, fotograaf, B&B-uitbater of architect bent, deze kapel biedt een unieke kans om een ruimte te creëren die jouw visie tot leven brengt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze magische plek jouw dromen kan waarmaken!

Neem Contact met Ons Op

Laat je inspireren door de betoverende mogelijkheden van deze historische kapel en maak van deze bijzondere locatie jouw eigen stukje geschiedenis. Of je nu een ondernemer, fotograaf, B&B-uitbater of architect bent, deze kapel biedt een unieke kans om een ruimte te creëren die jouw visie tot leven brengt.

@natallia888palyna

Kapel te koop in Wevelgem, opendeurdag 22 juni van 10h-14h Meer info : info@vastgoedvandamme.be #kerk #tekoop #ondernemer #voorjou

♬ original sound – music>>>

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen:

Jurgen Vandamme +32 475 66 43 51
info@vastgoedvandamme.be

Opendeurdag

Daarnaast nodigen wij je van harte uit voor onze opendeurdag op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 14.00 uur. Kom langs, ontdek de charme van de kapel en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de mogelijkheden verkent.

Website: https://vastgoedvandamme.be/nl/aanbod/3742667/woning-te-koop-in-8560-wevelgem

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen jouw dromen waar te maken in deze magische kapel!

Wil je je inspireren door een succesvolle transformatie van erfgoed panden in luxueuze hotel in Kortrijk? Hier lees je meer over.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *