Ik ben een onderneemster. In al die jaren van mijn ondernemerschap heb ik veel bijgeleerd. Maar er komen altijd vragen bij. Mijn ontdekking was dat veel antwoorden niet via opleidingen voor ondernemers komen, maar via de mensen.

De opleidingen zijn heel vaak heel smal gericht: een business plan maken, of boekhouding leren. Maar wat als je onbewuste blokkades voor geld heb? En wat als je niet durft op internet zichtbaar te zijn? Zal je perfect business plan in dit geval werken?

Ik droomde allang over een vriendenkring van gelijkgestemden, met wie ik gedachten en ervaringen kan uitwisselen. Mijn kennis delen, steunen, nieuwe dingen leren en gesteund worden. Nu krijgt mijn droom een vorm: een vrouwen cirkel.

Ik nodig je graag uit om mee te doen: vrouwen cirkel Palyna in Waregem. Wij hebben volgende thema’s centraal:
– jouw eigen pad vinden en volgen,
– zichzelf durven zijn,
– eigen wensen ontdekken en manifesteren,
– bewust leven en werken, bewust ondernemen,
– nieuwe economie opbouwen,
– gelukkig zijn en anderen helpen geluk in zichzelf ontdekken.

De bijeenkomsten zijn gratis, mits een locatie gehuurd wordt – dan delen wij huurkosten. We zorgen zelf voor koffie en thee, en iets lekkers erbij.

Op dit moment zijn tweewekelijkse bijeenkomsten in Waregem op woensdag avond. Volgende bijeenkomst is op 1 maart 2023.

Interesse? Stuur een mail naar natallia@palyna.com of bel 0468560285.

Wil je meer over vrouwen cirkels weten of zoek je andere thema’s? Kijk op www.vrouwencirkels.be

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *